Partners

We zijn niet alleen in onze queeste om onze creativiteit te binden in bewegende beelden. Dit zijn enkele van de mensen die vaak mee in de bres springen om onze hersenkronkels in beeld te brengen.

Marie Olaerts
Studeerde aan het Rits in Brussel en is een opkomend Directeur Photo in Belgiƫ. Heeft inmiddels meerdere langspeelfilms achter de kiezen (Reiki, Life is an Art) en een groot aantal kortfilms.
De eerste samenwerking kwam er met Plaid Mistress en dat gaf aanleiding tot haar aandeel in Final Move en natuurlijk ook Egg.
Marie op Alive not Dead

Jorik De Braekeleer
Studeerde animatie aan het Rits, maar heeft ook enkele jaren Narafi achter de rug. Deze creatieve duizendpoot heeft een voorliefde voor fantasie en cut-out animatie.
Plaid Mistress en alle andere personages uit die film zijn volledig aan zijn brein ontsponnen. De veelzijdige knutselaar ontwierp en maakte ook de maskers in zowel Demon Games als Final Move.
fatherfritz.blogspot.com

Adriaan Baussens
Maakt muziek onder de aliassen Manu Riga en Twins in Mind, onder de eerste maakt hij vooral harde elektronische muziek, terwijl het andere leunt naar het atmosferische. Daarnaast heeft hij intussen ook al naam gemaakt als componist voor langspelers en kortfilms, waaronder: Amsterdam Heavy, Vrij Spel, Life is an Art, e.a.
De samenwerking met Adriaan heeft voor ons geleid tot de geweldige soundtracks voor Final Move en Egg.
Beluister meer van zijn werk op o.a. Soundcloud, Beatport, Bonzai, official facebook en Myspace. Zijn resume op imdb.

Julian De Backer
Studeerde af als Journalist in Antwerpen, maar is enorm gedreven in film. Hij is de bedenker en drijvende kracht achter Pink Shades. Heeft ook een running-role als figurant in meeste projecten sinds Pink Shades.
Julian.be

The Content Factory
Voor de productie van Final Move – Demon Games sloeg Tail-Out de handen in elkaar met TCF, onder het toeziende oog van Rik Sinkeldam werd het een vlotte samenwerking die hopelijk voor herhaling vatbaar is.
www.thecontentfactory.nl

Olivier Garnier
Speelt onder andere professioneel contrabas, maar is ook muziekleraar en componist. Hij schreef de muziek voor Plaid Mistress.
Olivier op LinkedIn

Andere mensen die ook zeker verdienen om vermeld te worden zijn Herman Boets en Ronny Schuerman omdat ze altijd klaarstaan om mee te spelen in zelfs het kleinste project!