Follow (post productie)

5 oktober 2013 - Arne - in Nieuws

Vandaag zijn we in de postproductie gevlogen van Jacob, een segment van het langspeelproject Follow voor Filmfest Gent. Het is allemaal zeer vlug gegaan en onder de regie van Steve De Roover is zijn team erin geslaagd om het script van 10 pagina’s in twee dagen in te blikken in centrum Gent. Dit dankzij de inzet van alle vrijwillige acteurs en crew die twee dagen van hun tijd hebben opgeofferd voor dit project.

Het zal een interessant experiment worden, aangezien we nog geen idee hebben over wat de 9 andere scripts gaan, maar dit is wat de officiƫle facebook pagina te zeggen heeft over het project:

“Follow” is a film that will be shot specifically for the Gent Film Festival 2013.
The film will follow two central characters through the city. What they see, hear, witness, ignore, miss will be governed by you.

De film zal een eerste keer vertoond worden op 11 oktober en nadien kunnen mensen via sociale media commentaar en suggesties geven om de film te herwerken. Op 18 oktober wordt de herwerkte versie dan nogmaals op het festival getoond.
Maar goed. Eerste prioriteit is nu het afwerken van de montage en afmixing van de dialoog. Dat is voor vanavond en vannacht… Want maandag moet de eerste versie ingeleverd worden.

Follow op Filmfest Gent
Volg op twitter @GentFollow

Schrijf een reactie